Romana English
Harta site Site map
Productie publicitara de impact
Weisspunkt - Productie publicitara de impact
Web design - Weisspunkt - Productie publicitara de impact
Home > Servicii > Web design
Din experienta am ajuns la concluzia ca pentru a creea un site web de succes trebuie sa parcurgem impreuna cu clientul urmatorii pasi: alegerea unui nume relevant al domeniului web, rezervarea lui, crearea continului si a conceptului de comunicare, adaptarea lui la mediul specific internet, gazduirea pe servere performante, contorizarea si analiza datelor, imbunatatirea continua pe baza feed-backului obtinut.

Nume relevant. Numele domeniului nu trebuie sa fie neaparat numele companiei sau al produsului, el trebuie sa aiba rezonanta in cautarile potentialilor clienti.

Rezervarea domeniului. Numele pe care il alegem trebuie sa fie disponibil in acel moment, iar odata ce avem confirmarea trebuie sa il rezervam.

Site-ul potrivit la locul potrivit. Alegerea directorului in care vom inscrie domeniul (.ro, .com, .biz, .net, .info, .tv... etc) este bine sa fie facuta in concordanta cu continutul site-ului pentru a da un plus de relevanta in momentul cautarii.

Crearea continutului si a conceptului de comunicare. In acest stadiu al proiectului specialistii nostri va vor ajuta sa structurati informatia si sa o prezentati intr-o maniera grafica usor de inteles.

Adaptarea la mediul specific internet. Odata creat continutul siteului va urma modelarea informatiei pentru o navigare usoara, intuitiva, si eficienta.

Gazduire pe server. Pentru site-urile create de Weisspunkt, oferim gazduire pe servere performante. Detaliile tehnice legate de acest aspect pot fi discutate amanuntit la momentul oportun.

Contorizarea si analiza datelor. Masurarea eficientei in domeniul web designului este data de numarul de vizitatori. Prin acest proces puteti afla ce informatii cauta vizitatorii in momentul accesarii siteului, din ce tara sunt, la ce ora si in ce zile fac acest lucru.

Imbunatatirea contiuna pe baza feed-backului obtinut. Site-ul odata publicat se va afla intr-o continua schimbare pentru a putea oferi informatii noi, proaspete si relevante pentru cautarile vizitatorilor. Aceasta imbunatatire are ca scop cresterea satisfactiei vizitatorilor si in mod evident cresterea numarului lor.

Toate aspectele tehnice privind promovarea sitului prin metode traditionale cum ar fi: plata per click, plata per afisare, newsletter-uri, metode evoluate de optimizare pentru motoarele de cautare (SEO), inregistrarea in motoarele de cautare importante, selectarea cuvintelor cheie reprezinta lucruri de care veti beneficia in cadrul colaborarii nostre.
Tapet Printabil MAGIC WALL
Roll-up banner la doar 24 Euro + TVA
Razboiul clonelor in productia publicitara
Cere o cotatie
Calculator preturi printuri
Calculator preturi laminari
Dictionar productie publicitara
Oferta corporate
FTP
Reguli de confidentialitate  |  Termeni si conditii  |  Downloads  |  Contact  |  FTP  |  Webmail  |  Links
Copyright © 2019 Weisspunkt®. Toate drepturile rezervate.