Romana English
Harta site Site map
Productie publicitara de impact
Weisspunkt - Productie publicitara de impact
Home > Noutati > Tapet Printabil MAGIC WALL

Tapet Printabil MAGIC WALL

18 August 2014
Designul de interior este mult mai important decat ar putea parea la prima vedere. Interiorul locuintelor si spatiilor comerciale trebuie sa fie estetic, atragator si practic. Cu toate acestea, estetica spatiului interior depinde in mare masura de fiecare consumator in parte, in functie de nevoile personale si stilul de viata.

Tapetul Magic Wall este o modalitate extraordinara si foarte creativa pentru decorarea spatiilor in functie de personalitatea si nevoia consumatorului. Astfel, consumatorul isi poate alege propriile fotografii, imagini sau grafice si poate decora interiorul pe gustul sau.

Tapetul Magic Wall este un tapet premium, fabricat din poliester, cu proprietati excelente de printare pentru echipamentele care utilizeaza cerneluri pe baza de solvent, eco-solvent, UV sau latex. Datorita opacitatii foarte bune si absorbtiei excelente a cernelii, tapetul Magic Wall ofera imagini calitative Ón culori consistente care nu se decoloreaza Ón timp. In plus, acest produs este finisat in trei variante de texturi, pentru mai multe optiuni: periat (Oil Brush), nisipos (Sand) si cu fibre (Fiber). De asemenea, acest tapet prezinta o rezistenta excelenta si se monteaza foarte usor cu aracet sau adeziv special pentru tapet obtinuit.

Tapetul Magic Wall si graficele marite la scara Óntregii suprafete a unui perete, pot aduce la viata peretii anosti si demodati si pot schimba foarte creativ aspectul locuintelor, birourilor, restaurantelor, barurillor, bancilor, hotelurilor, scolilor, gradinitelor, magazinelor, coridoarelor si altor Óncaperi. Prin urmare, tapetul Magic Wall reprezinta o aplicatie deosebita si avantajoasa care are puterea sa transforme spatiile clasice si monotone Ón spatii cu jocuri de culoare si forme moderne.

Tapetul Magic Wall are grosime de 340 g/mp si este disponibil in role cu latimi de 1.37 metri si lungimi de 30 metri.

Sursa: www.universign.ro
Tapet Printabil MAGIC WALL
Roll-up banner la doar 24 Euro + TVA
Razboiul clonelor in productia publicitara
Cere o cotatie
Calculator preturi printuri
Calculator preturi laminari
Dictionar productie publicitara
Oferta corporate
FTP
Reguli de confidentialitate  |  Termeni si conditii  |  Downloads  |  Contact  |  FTP  |  Webmail  |  Links
Copyright © 2019 Weisspunkt®. Toate drepturile rezervate.