Romana English
Harta site Site map
Productie publicitara de impact
Weisspunkt - Productie publicitara de impact
Home > Noutati > Ce folii autoadezive folosim iarna?

Ce folii autoadezive folosim iarna?

18 Ianuarie 2013
In cazul ideal, foliile autoadezive ar trebui aplicate la o temperatura a mediului ambiant de 18 -22AC. In cel mai rau caz, temperatura mediului ar trebui sa nu scada sub 8 10AC. Si totu?i, in Romania avem 4-5 luni pe an in care temperaturile medii sunt sub 8AC. Ce solutii avem pentru a finaliza comenzile de colare?

Pentru a ne asigura ca vom obtine cele mai bune rezultate dup? aplicarea foliilor autoadezive, este foarte important sa verificam daca, atat temperatura mediului ambiant, a suprafe?ei ce va fi colata, cat si cea autocolantului respecta temperatura minima recomandata de producator. In general aceasta temperatura este de 8 -10AC.

PONT!!!
Foliile autoadezive livrate prin firmele de curierat sunt depozitate in spatii fara incalzire si/sau sunt livrate dupa ce au petrecut cateva ore in masini, la temperaturi foarte scazute. Pentru a aclimatiza mai repede folia autocolanta, derulati rola pe printer, (cu incalzitoarele pornite la 40AC) sau pe cutter plotter.

Ce facem n situa?ia n care avem de aplicat autocolant la exterior, iar temperatura de afara este sub 8AC? Din fericire, producatorul ORAFOL a creat 2 folii pentru print digital care au un adeziv special ce rezista la temperaturi de pana la -5AC: ORAJET 3161DT ?i ORAJET 3551DT.

Folia ORAJET 3161DT are 100A grosime, durabilitate 4 ani, este monomeric? ?i poate fi aplicata pe suprafete drepte.

Folia ORAJET 3551DT este polimerica, are 70A ?i poate fi aplicata si pe suprafete usor curbate, avand o durabilitate de 7 ani.

Sursa: www.universign.ro
Tapet Printabil MAGIC WALL
Roll-up banner la doar 24 Euro + TVA
Razboiul clonelor in productia publicitara
Cere o cotatie
Calculator preturi printuri
Calculator preturi laminari
Dictionar productie publicitara
Oferta corporate
FTP
Reguli de confidentialitate  |  Termeni si conditii  |  Downloads  |  Contact  |  FTP  |  Webmail  |  Links
Copyright © 2019 Weisspunkt®. Toate drepturile rezervate.