Romana English
Harta site Site map
Productie publicitara de impact
Weisspunkt - Productie publicitara de impact
Home > Noutati > Branding-ul fatadelor, promovare cu impact maxim

Branding-ul fatadelor, promovare cu impact maxim

18 Ianuarie 2013
Foliile perforate Window graphics (sau window film, cum mai sunt cunoscute) reprezinta o solutie larg raspandita pentru branding-ul fatadelor vitrate ale spatiilor comerciale sau ale cladirilor de birouri si, totodata, solutia recomandata de decorare pentru geamurile autovehiculelor.
Foliile autocolante Window graphics sunt folii din PVC, perforate, care pot fi imprimate folosind echipamente de imprimare cu solvent, ecosolvent sau latex. Ele se aplica, în general, pe partea dinspre exterior a geamurilor, si permit atat vizibilitatea catre exterior cat si accesul luminii naturale in interior.
Este foarte important ca aplicarea sa se faca la o temperatura mai mare decat temperatura minima recomandata de producator. De exemplu, pentru foliile Orajet 3675, temperatura minim? de aplicare este 10o grade Celsius. Întrucat aceste folii sunt expuse la exterior si trebuie s? reziste tuturor intemperiilor, este foarte important ca ele s? fie laminate. Laminarea indeplineste mai multe func?ii:
1. protejeaz? folia imprimata de razele UV
!! PONT!!
Pentru cresterea durabilitatii in timp, este absolut necesara folosirea unei folii de laminare compatibile, conform recomandarilor producatorului. Altfel, la temperaturi ridicate / scazute dilatarea / contractarea celor doua materiale poate fi diferita si aplica?ia poate fie s? se dezlipeasca, fie sa devina inestetica. Creste vizibilitatea din interior la exterior.
2. creste durabilitatea foliei Window Graphics
!! PONT!!
Foliie Window Graphics care sunt aplicate la exterior fara a fi laminate diminueaza foarte mult vizibilitatea de la interior la exterior datorita faptului ca picaturile de apa, praful ?i alte impuritati se depun in perforatiile foliei. De asemenea, foliile de laminare pentru Window Graphics au adezivul perfect transparent. Astfel, ele nu distorsioneaza vederea.

Aceste informatii au fost oferite de Grupul PIN împreun? cu specialistii de la www.saikomedia.ro.
Tapet Printabil MAGIC WALL
Roll-up banner la doar 24 Euro + TVA
Razboiul clonelor in productia publicitara
Cere o cotatie
Calculator preturi printuri
Calculator preturi laminari
Dictionar productie publicitara
Oferta corporate
FTP
Reguli de confidentialitate  |  Termeni si conditii  |  Downloads  |  Contact  |  FTP  |  Webmail  |  Links
Copyright © 2019 Weisspunkt®. Toate drepturile rezervate.