Romana English
Harta site Site map
Productie publicitara de impact
Weisspunkt - Productie publicitara de impact
Home > Noutati > Boom-ul din publicitatea indoor se lasa asteptat

Boom-ul din publicitatea indoor se lasa asteptat

31 Ianuarie 2009
Piata locala de publicitate indoor va creste in 2009 cu aproximativ 20%, pana la valoarea de sase milioane de euro, in ciuda contextului economic actual, dar si in conditiile in care boom-ul asteptat in 2008, adica dublarea estimata de jucatori nu s-a concretizat.

Horatiu Girbea, sales manager al Monopoly Media, spune ca determinante pentru prudenta comunicarii din partea agentiilor si a clientilor a unor bugete clare pentru 2009 sunt conditiile economice de la sfarsitul lui 2008 si inceputul lui 2009. 'Chiar si in aceste conditii estimam o piata de indoor care va atinge sase milioane de euro in 2009', a mai spus acesta.

Managerul de vanzari de la Monopoly a mai explicat ca, in urma programului de diversificare si dezvoltare a retelelor Monopoly din 2008, cu precadere aparitia retelei Zoom TV de la metrou, planul de afaceri pentru 2009 prevede o crestere mai temperata, cauzata de conditiile economice, de numai 20% fata de de 2008' .

Lucian Toma, managing director Salon Style Media, este de parere ca vor exista cateva schimbari de directie ale bugetelor de publicitate, 'ca de exemplu, dinspre outdoor catre indoor sau dinspre presa scrisa si TV catre online'. 'Cred ca 2009 va fi un an de confirmare a businessului, in conditiile vitrege care se anunta pe piata. Suntem insa optimisti ca bugetele in aceasta zona vor creste, pentru ca investitorii isi indreapta bugetele catre publicitatea din imediata vecinatate a raftului', spune Razvan Marincoi, PR
Tapet Printabil MAGIC WALL
Roll-up banner la doar 24 Euro + TVA
Razboiul clonelor in productia publicitara
Cere o cotatie
Calculator preturi printuri
Calculator preturi laminari
Dictionar productie publicitara
Oferta corporate
FTP
Reguli de confidentialitate  |  Termeni si conditii  |  Downloads  |  Contact  |  FTP  |  Webmail  |  Links
Copyright © 2019 Weisspunkt®. Toate drepturile rezervate.