Romana English
Harta site Site map
Productie publicitara de impact
Weisspunkt - Productie publicitara de impact
Montaj si transport - Weisspunkt - Productie publicitara de impact
Home > Servicii > Montaj si transport
Odata cu cresterea varietatii de produse fabricate si largirea pietei de desfacere am invatat sa satisfacem cele mai variate cereri de transport si montaj. In momentul de fata suntem capabili sa livram produsele Weisspunkt pe tot teritoriul national, si la cerere sa putem asigura serviciile necesare exportului (asigurare, ambalare, formalitati vamale).

Datorita cererilor tot mai dese de a monta display-urile si materialele promotionale in afara orelor de program standard, am organizat forta de montaj in trei schimburi asigurand aceste servicii 24/7. Totodata pentru campanii sau evenimente importante, putem asigura montaje sincronizate in multiple locatii dispersate pe intreg teritoriul Romaniei. La cerere putem stoca materialele implicate in campanii sau promotii in perioada dintre doua evenimente.

In dorinta de a putea oferi servicii la cheie, am dezvoltat in timp tehnologia necesara pentru a putea monta in cele mai dificile situatii cum ar fi: montajul la inaltime pentru rooftop-uri, unipoluri, mesh-uri, montajul panourilor si produselor cu gabarit depasit, turnarea fundatiilor de beton, alimentarea si racordarea la retea de tensiune.

Lucrul contra cronometru, modalitate foarte uzitata in industria publicitara, ne-a obisnuit sa folosim curieratul rapid pentru livrarea mostrelor sau a produselor in Bucuresti, tara sau chiar peste hotare.

Adaptam parcul auto propriu pentru a satisface majoritatea transporturilor. Cu toate acestea in cazurile exceptionale externalizam trasporturile ce necesita autoutilitare speciale.
Tapet Printabil MAGIC WALL
Roll-up banner la doar 24 Euro + TVA
Razboiul clonelor in productia publicitara
Cere o cotatie
Calculator preturi printuri
Calculator preturi laminari
Dictionar productie publicitara
Oferta corporate
FTP
Reguli de confidentialitate  |  Termeni si conditii  |  Downloads  |  Contact  |  FTP  |  Webmail  |  Links
Copyright © 2019 Weisspunkt®. Toate drepturile rezervate.